Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:03 22 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Restricții de circulație în zona în care are loc conferința internațională „Black Sea and Balkans Security Forum”

ro

11 Jun, 2019 09:36 831 Marime text
Cea de-a treia ediție a conferinței internaționale ”Black Sea and Balkans Security Forum” se va desfășura la Constanța, în perioada 12-14 iunie, la complexul Del Mar din Mamaia.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, la conferință vor participa înalți oficiali români și străini, oficiali NATO și UE, reprezentanți ai instituțiilor cu responsabilități în domeniul relațiilor externe și securității naționale, alături de invitați din zona academică din străinătate.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, începând de astăzi, 11 iunie și până sâmbătă, 15 iunie, ora 06:00, circulația autovehiculelor va fi restricționată în jurul complexului Del Mar, în cele patru puncte de acces.

„Dezbaterile vor viza provocările clasice și emergente de securitate din zona Mării Negre și regiunea Balcanilor. Temele incluse pe agenda evenimentului se referă la amenințările de tip militar și hibrid, la aspecte privind războiul informațional și riscurile în domeniul cibernetic, la modul în care schimbările climatice afectează regiunea, la importanța factorului religios din perspectiva reconcilierii, dar și a radicalizării.
Evenimentul este organizat de asociația New Strategy Center, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța și Zona Metropolitană Constanța” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii