Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Comerţul ilicit, nepăstrarea curăţeniei şi călătoritul fraudulos, sancţionate de poliţiştii locali (galerie foto)

ro

07 Mar, 2019 11:44 1031 Marime text
În data de 06 martie 2019, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 234 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 54.540 lei.

În ultimele 24 de ore au fost constatate : 73 încălcări ale legislației rutiere, 51 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale;  23 de abateri pentru nererspecarea unor norme care contravin normelor de conviețuire, 8 sancțiuni pentru nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de idetitate ale cetățenilor români, 53 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 7 abateri pentru exercitarea unor acte de comerț ilicit, 7 sancțiuni pentru consum de produse din tutun într-un spațiu public în care acest lucru este interzis, 6 sancțiuni pentru nerespectarea obligațiilor legale de către operatorii economici în vederea obținerii actelor emise de autoritatea publică locală în vedererea funcționării, etc.

Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale.

Reamintim numerele de telefon unde cetățenii pot semnala fapte antisociale care intră în competența Direcției Generale Poliția Locală Constanța  -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).

Sursa foto: Poliţia locală Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii