Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:59 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ce reclamă locuitorii pe pagina de Facebook a primăriei Gard idiot în Parcul Tăbăcărie, chiloţi cât carul întinși la balcon

ro

21 Jul, 2016 07:52 5046 Marime text
 Primăria municipiului Constanța a inițiat, pentru a veni în sprijinul locuitorilor, dar nu numai, pagina de Facebook Sesizari si Raspunsuri Primaria Constanta.
 
Regulile sunt simple existând chiar un mic îndrumar care spune că orice sesizare se va posta într-un comentariu nou pentru a putea primi raspuns, sesizarile trebuie facute pentru săptămâna în curs, iar fiecare comentariu trebuie să fie o sesizare și ea să se refere strict la subiectul paginii pentru a va putea oferi răspunsul corespunzător.
Ce au înțeles cei care sesizeză este cale lungă.
De pe pagina în cauză amk preluat și noi câteva, primele care au apărut în ordine cronologică descrescândă.
 
Iată câteva dintre ele. Citiți și vă minunați!
 
# Am făcut o sesizare telefonică -nr.97360 şi vreau să întreb dacă s-a dat curs sesizării şi în ce mod mi se aduce la cunoştinţă modul de rezolvare. Obiectul sesizării mele a fost intervenţia, unui vecin de scară de bloc cu 4 etaje, în structura de rezistenţă respectiv decuparea unei ferestre în peretele exterior şi cred că de atunci au mai zburat nişte pereţi interiori deoarece se face aproape o lună de când suferim un zgomot îngrozitor . Sesizarea a fost făcut cu aprox 2 săptămâni în urmă iar zgomotele continuă cu aceeaşi intensitate peste 100db .
 
# În atenţia Serviciului spaţii verzi, str. Ştefan Mihăileanu cuprins între str. Călugăreni şi Nicolae Iorga; str. Mihai Viteazu şi Ion Lahovari cuprinsă între Bdul Mamaia şi Poporului la nivelul tramei stradale necesită curăţare cu trimmerul a plantelor crescute haotic.
# Doresc să reclam apariţia acelui gard idiot în Tăbăcărie. Ce desparte, parcul de parc. Arată infect un gard aruncat aiurea cu praştia în mijlocul parcului pentru a separă nişte şezlonguri. Toate activităţile se pot desfăşura fără gard. Arată oribil, este o idee monstuoasă, şi sper să îl luaţi urgent. Ţin să va felicit între ghilimele pentru halul în care arată coşurile de gunoi din Tăbăcărie. Mă gândesc că amplasarea lor mai ferită şi nu în mijlocul drumurilor unde să le lovească toţi cretinii era greu de făcut.
# Bună ziua, am făcut o sesizare în dată de 12.07.2016, având nr. de înregistrare 99680/13.07.2016 în care reclamăm construcţia unei magazii. Revin asupra sesizării şi va transmit că această a fost dezmembrată şi înlăturată, ceea ce nu mai face actul sesizării mele. Va mulţumesc.
# Bună ziua! D-nule Făgădău oare de ce nu se poate ca şi oraşul Constanța să fie un oraş mai curăţel adică tunsă iarbă boscheţii din Tomis 4 şi cam în tot oraşul a crescut iarbă şi nu e toaletat deloc spaţiul verde. Mai e ceva ce deranjează ochiul faţă oraşului. Pe bulevardul Alexandru Lapuseneanu nr. 179 bl S5 familiile care îşi întind rufele în faţă scării mai ales între orele 9 dimineaţă şi ora până pe la ora 14-17 şi circul asta e în fiecare zi, dar o floare în grădini nu se doreşte şi dacă vrei să pui o floare eşti luat la înjurături pt că încurcă terenul de întins rufele celor de la parter. Sincer nu arată bine deloc să vezi întinse în faţă blocului lenjerie intimă pe româneşte chiloţi cât un car de mare sau moderni ultima fiţă sau sutiene mari cât pt o văcuţă sau pt o furnică......zău aşa exact pe drumul ce duce spre Mamaia şi acum trec atâţia turişti trebuie să vadă ţigănia oraşului
# Bună ziua! Vreau să sesizez faptul că în zona Policlinicii 2, mai precis de la intersecţie, unde se termină Str Brătianu şi începe Str Ştefan cel Mare şi până pe arteră care duce la celălalt semafor în Bd Ferdinand, de două nopţi, nu există iluminat public. E sinistru, că într-o zona aşa de centrală a Municipiului Constanţa, să nu existe pic de lumina în plină noapte. Nu am cunoştinţă dacă acest impediment există şi pe alte străzi din zona. Va mulţumesc !
# O altă sesizare a mea este aceea că alt bar de fiţe de pe bulevardul Tomis colţ cu stada Dacia iar s-auintins pe trotuarul de pe stradă Dacia astfel încât au lăsat că loc de trecere mai puţin de 50 centimetri. Acum câteva zile o persoană cu disabilităţi în căruţ a trebuit să meargă pe stradă că să depăşească stradă luată abuziv de aceşti indivizi fără respect.
 
# În zona Gara, mai precis Bd 1 Mai la această ora se monteză capcane pentru şoareci şi şobolani de fapt doi indivizi fac poze că le instalează şi le montează dar nu şi fac operaţiunea, acelaşi lucru se întâmplă şi cu operaţiunea de dezinfecţie, dezinsecţie, sâmbătă vin de asemenea într-o maşină, coboară îşi fac poze, stropesc câteva secunde şi pleacă, acestora din urmă i-am pozat, înregistrat nr.maşinii şi câteva imagini. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii