Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Verii 2018, în aer! Fundaţia Culturală „Teatrul Principal“ contestă decizia comisiei Primăriei Constanţa prin care a fost desemnat un alt câştigător

ro

21 Jul, 2018 00:00 2349 Marime text
În urma contestaţiilor, Festivalul Verii 2018 stă sub semnul întrebării. După ce, în urma unei sesizări depuse la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, Primăria Constanţa a reevaluat ofertele depuse şi a desemnat un nou câştigător al Festivalului Verii 2018, acum procedura a fost din nou contestată.
 
Prin urmare, nici Asociaţia Philson Young nu poate organiza evenimentul. Contestaţia a fost depusă de Fundaţia Culturală „Teatrul Principal“. Menţionăm că Festivalul Verii 2018 urma să înceapă pe 20 iulie a.c. La procedura de evaluare şi selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării evenimentului „Festivalul Verii 2018“ au fost depuse proiecte de către Asociaţia Philson Young, Asociaţia Art Society Center, Asociaţia Best Events şi Fundaţia Culturală „Teatrul Principal“.

Până nu vor fi soluţionate toate contestaţiile legate de acest proiect, Primăria Constanţa se abţine de la orice fel de declaraţii. Bugetul maxim disponibil pentru Festivalul Verii 2018 anunţat de municipalitate era de 1.500.000 de lei, inclusiv TVA, iar pentru Festivalul Internaţional de Teatru Independent 2018 este de 500.000 de lei, inclusiv TVA.

 Despre Asociaţia Philson Young

Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2007, are sediul în Bucureşti. Potrivit actului constitutiv,  asociaţia îşi propune gestionarea şi sprijinirea proiectelor de promovare a activităţilor de şi pentru tineret, deschiderea dialogului între tineri, circulaţia internă şi internaţională a tinerilor, orientarea profesională spre domeniul artei şi culturii, susţinerea activităţilor socio-culturale, promovarea politicii antidrog, promovarea si integrarea tineretului din România în viaţa economică, socială şi culturală din ţară şi de peste hotare.
 
Asociaţia îşi propune să contribuie la dezvoltarea şi conservarea culturii româneşti, a tradiţiilor specifice poporului roman, la integrarea României în ansamblul democratic internaţional şi la promovarea unei imagini pozitive a României şi a tineretului din România peste hotare, dar şi să militeze pentru protecţia ecologică şi a mediului din România. De asemenea, în cadrul asociaţiei îşi vor putea desfăşura activitatea interpreţi şi ansambluri artistice derivate din aceasta.
 
Consiliul Director este format din: preşedinte-director general - Gheorghe Gabriel, vicepreşedinte-director executiv - Alexandru Mihai Duţulescu şi vicepreşedinte-director artistic - Angela Gheorghe.
 
Despre Fundaţia Culturală „Teatrul Principal“
 
Fundaţia a fost constituită în urmă cu doi ani şi are adresa în Bucureşti. Reprezentanţii săi sunt Gabriel Fătu şi Ilie Călin. Scopul fundaţiei constă în sprijinirea şi promovarea atât a tinerelor talente ale artei româneşti, cât şi a artiştilor consacraţi, în special din zona artei teatrale, a filmului, a muzicii, a dansului etc., dar şi din zona sportului de performanţă, care implică elemente artistice, atât în plan naţional cât şi internaţional, precum şi sprijinirea activităţilor şi a evenimentelor, concursurilor, festivalurilor ce îmbină elemente artistice, culturale şi sportive, desfăşurate în România şi în străinătate.
 
Consiliul director al fundaţiei este compus din următoarele persoane: preşedinte - Fătu Gabriel Dumitru, vicepreşedinte - Ilie Călin, secretar şi director de imagine - Fătu Georgiana şi membru şi director de marketing - Briceag Marin.
 
Citeşte şi:
 
În urma contestaţiilor, Festivalul Verii 2018 va fi organizat de Asociaţia Philson Young dacă Primăria Constanţa va devansa perioada de desfăşurare (document)
 

Iată câştigătorii sesiunilor de selecţie organizate de Primăria Constanţa! ONG-urile la care merg fondurile nerambursabile anul acesta (documente)

 

Asociaţia Philson Young din Bucureşti cheamă în judecată Primăria Constanţa

 
CNSC a declinat o sesizare către Tribunal. Selecţia evenimentelor dedicate Centenarului şi un nou proces al Primăriei Constanţa!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii