Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:08 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, despre sesizările cetățenilor cu privire la deșeurile din spațiul public

ro

12 Aug, 2021 14:34 680 Marime text
  • În acest fel, începând de astăzi, 12 august 2021, toate sesizările primite de la cetățeni vor ajunge mult mai rapid la operatorul de salubritate care va verifica și va interveni pentru remedierea problemelor apărute.
Primăria Municipiului Constanța face apel la constănțenii care depistează probleme legate de salubritate să sesizeze municipalitatea la numărul de WhatsApp - 0731.550.011.

Sesizarea va fi făcută printr-un mesaj scris, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației și numele persoanei care sesizează. Acesta va fi însoțit de fotografii realizate la fața locului.
 
În acest fel, începând de astăzi, 12 august 2021, toate sesizările primite de la cetățeni vor ajunge mult mai rapid la operatorul de salubritate care va verifica și va interveni pentru remedierea problemelor apărute.
 
Precizăm că la numărul de WhatsApp - 0731.550.011, pot fi semnalate probleme ce țin de salubrizarea orașului sau alte situații urgente în rezolvarea cărora municipalitatea poate interveni punctual și într-un timp cât mai scurt.
 

„Totodată, pentru ca orașul nostru să fie unul curat, rugăm constănțenii să nu mai arunce gunoiul pe stradă, să nu mai depoziteze sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor iar persoanele care locuiesc la case să scoată gunoiul doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate și în recipienți speciali!”, precizează Primăria Municipiului Constanța. 

 
Poliția Locală aplică constant sancțiuni pentru nerespectarea acestor reguli de bun simț.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii