Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:41 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Căruțașii, în vizorul polițiștilor locali. Ce măsuri au luat agenții

ro

11 May, 2018 19:25 471 Marime text
Astăzi polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au desfășurat activități de prevenire și control care au avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă prevederile legale privind accesul și deplasarea acestora pe raza municipiului Constanța.

Lucratorii instituției au aplicat o sancțiune contravenționala unui conducator de vehicul cu tractiune animala care se deplasa pe strada Semănătorului și au dispus masura de imobilizare a atelajului hipo.

Vehiculul cu tracțiune animală a fost ridicat de pe domeniul public al municipiului Constanța si depozitat intr un loc special amenajat.

”În vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul deținătorilor de vehicule cu tracțiune animală, activitățile de pe linia rutieră se vor derula în mod prioritar și zilnic, intrucat reprezintă în un real pericol pentru participanții la traficul rutier”, anunță DGPL Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii