Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe un drum național! Un bărbat și-a pierdut viața

ro

13 Aug, 2023 08:05 3053 Marime text

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 12 August 2023, pe DN23, la ieșirea din localitatea Răstoaca, județul Vrancea.

Un eveniment tragic a avut loc pe DN23 km 9+500m, la ieșirea din localitatea Răstoaca, iar polițiștii Serviciului Rutier au fost alertați prin apel la numărul de urgență 112. Coliziunea rutieră a avut loc între un autovehicul și un atelaj hipo, soldându-se cu rănirea a trei persoane, iar ulterior cu un deces.

Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Vrancea, două persoane din atelajul hipo au suferit leziuni în urma impactului. Din nefericire, un bărbat a decedat din cauza leziunilor suferite. Echipajele medicale de la ambulanță au intervenit prompt pentru a acorda asistența medicală necesară și pentru a prelua celălalt pasager aflat în atelajul hipo.

Din păcate, impactul a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri ale drumului național. Autoritățile au luat măsuri pentru gestionarea situației și desfășurarea anchetei pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.

Circulația rutieră este afectată semnificativ, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să utilizeze rute alternative, dacă este posibil. În contextul evenimentului, se estimează că reluarea circulației în condiții normale se va face după ora 00:00, după ce autoritățile finalizează măsurile de intervenție și investigațiile necesare.


sursa: infotraficromania.ro 




Citește și:

UPDATE. Un tren de pe ruta București Nord - Constanța a accidentat mortal un bărbat (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii