Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe DN1 Un deces și victime încarcerate într-un accident rutier grav (FOTO)

ro

22 Oct, 2023 08:08 3242 Marime text

Accident rutier pe DN1, localitatea Bănești! 

Salvatorii ISU Prahova au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier, în cursul nopții,  în care au fost implicate 2 autoturisme și un atelaj hipo, precum și cei 6 ocupanți ai acestora.

Victime au fost o persoană aflată in atelaj prezenta răni incompatibile cu viața, astfel ca a fost declarat decesul de către medicul ajuns la fața locului.o persoană de la bordul unuia dintre autoturisme a fost încarcerată, dar conștientă, pompierii acționând de îndată pentru extragerea acesteia, ulterior fiind preluată de ambulanța de terapie intensivă mobilă și transportată la spital și un alt ocupant al aceluiasi autoturism a necesitat îngrijiri medicale și, ulterior, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD prezent la fața locului, au transmis reprezentanții ISU Prahova. 

foto: ISU Prahova 


Citește și:

LIVE VIDEO. Știri Constanța aziUPDATE. Accident rutier cu șase victime la ieșirea din localitatea Mihai Viteazu. Un bărbat a murit (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii