Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sibiu Un bărbat, cercetat penal pentru tăiere fără drept de arbori și furt de lemne

ro

18 Aug, 2023 15:50 808 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Cercetările sunt continuate de polițiștii din Dumbrăveni.

Un băbat de 37 de ani este cercetat penal după ce , miercuri, 17 august 2023, pe raza localității Hoghilag, echipajul de poliție aflat în patrulare a observat un atelaj hipo încărcat cu materiale lemnos (lemn de foc), atelaj în care se aflau 3 persoane de sex masculin. 

Nici una din persoanele din atelaj, cu vârsta cuprinsă între 15 – 37 de ani, localnici, nu a putut prezenta documente justificative de transport și/sau proveniență a materialului lemnos. 

În cursul zilei de ieri, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni și a probatoriului administrat, a fost reținut bărbatul de 37 de ani, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de material lemnos. 

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, urmând ca cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din Dumbrăveni.

Citește și: 

IPJ Constanța: Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii