Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Buzău Cal lovit agresiv de propriul său stăpân

ro

30 Oct, 2023 15:29 800 Marime text
Sursa foto: Poliția Română/ Foto cu rol ilustrativ


 
  • Pe 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni, au reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, un tânăr de 23 de ani,din Smeeni  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, ameninţare şi rănirea cu intenție a animalelor. 
 
În data de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni, au reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, un tânăr de 23 de ani,din Smeeni  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, ameninţare şi rănirea cu intenție a animalelor, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău.
 
Fapta a fost sesizată în ziua de 28 octombrie a.c., de către persoanele vătămate într-un accident rutier, un bărbat de 34 de ani şi o femeie de 23 de ani, ambii din Smeeni.
 

„Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în timp ce conducea atelajul hipo pe un drum din Smeeni, tânărul a intrat în coliziune cu autoturismul persoanelor vătămate, ulterior având un comportament agresiv şi lovind cu obiecte contondente atât maşina, cât şi cabalina care îi aparţinea”, susține sursa citată.


Au intervenit şi polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor împreună cu un medic veterinar pentru acordarea de îngrijiri medicale calului agresat.


La fața locului s-au deplasat şi polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor împreună cu un medic veterinar pentru acordarea de îngrijiri medicale cabalinei. Animalul  ulterior a fost plasat într-un adăpost.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, ameninţare şi rănirea cu intenție a animalelor, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai informeaază polițiștii buzoieni.

 
În cursul acestei zile, 30 octombrie, bănuitul urmează a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.
 
 Citește și
Șapte persoane reținute pentru furt calificat. Ce spun polițiștii (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii