Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier la Tulcea! Autoturism și atelaj hipo implicate. Un tânăr și o șoferiță, la spital

ro

11 Sep, 2023 07:50 865 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
La data de 10 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe raza localității Zebil a avut loc un eveniment rutier.

Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii sosiți la fața locului, s-a constatat faptul că evenimentul rutier a avut loc între un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din județul Tulcea și un atelaj hipo condus de către un minor, în vârstă de 17 ani, din județul Tulcea, transmite IPJ Tulcea.

În urma evenimentului rutier, a rezultat atât avarierea autoturismului și a atelajului hipo, cât și rănirea ușoară a două persoane ocupante a atelajului, ce au fost transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea autoturismului deține permis de conducere corespunzător, ambii conducători nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, a mai punctat sursa citată. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în continuare fiind efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.


Citește și:

Intervenție tragică a pompierilor. Un tractor a provocat un accident mortal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii