Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Bărbaţi fără permis sau cu permisul suspendat, depistaţi la volan. S-au ales cu dosare penale

ro

28 May, 2019 11:59 798 Marime text
Polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale pentru trei bărbaţi depistaţi fără permis sau cu permisul suspendat.
 
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, în vârstă de 20 ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Costinești, având permisul de conducere suspendat. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat persoanei în cauză de către un tânăr, de 18 ani, în cauză fiind întocmit și un dosar de cercetare penală pentru încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere.
 
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cișmelei din municipiu, având dreptul de conducere suspendat pentru perioada în curs.
Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză a acroșat două autoturisme parcate regulamentar, pe partea stângă a sensului său de mers.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
     
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 22.35, poliţişti din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii