Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:57 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Acțiuni ale polițiștilor locali. Conducatorii de vehicule cu tracțiune animală, sancționați

ro

20 Feb, 2018 14:16 697 Marime text


Politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează atât din oficiu cât și la solicitarea cetățenilor pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care vizează curățenia orașului, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă prevederile legale în vigoare privind accesul și deplasarea acestora pe raza municipiului Constanța.

Astfel, astăzi 20.02.2018 până la ora 13.00, lucrătorii instituției au aplicat, în cartierul Palazu Mare, 3 sancțiuni contravenționale conducatorilor de vehicule cu tracțiune animală cu dispunerea măsurii de ridicare a atelajului în vederea imobilizarii și depozitării într-un loc special amenajat al administrației publice locale.

”Având în vedere campania «Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!» solicităm cetățenilor care întâlnesc vehicule cu tracțiune animală sau vehicule trase/ împinse cu mâna, folosite pentru manipularea deșeurilor să ne acorde sprijinul pentru identificarea unor astfel de cazuri sesizand Dispeceratul Politiei Locale Constanta 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni in regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației  whatsapp numarul de contact este 0799606142 cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul si directia de deplasare a vehiculului respectiv. Numai împreună putem asigura un mediu sănătos în municipiul Constanța!”, transmite DGLP Constanța.


Sursă foto: Poliția Locală

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sile 20 Feb, 2018 19:33 Gata ,au rezolvat carutele cu cai din centrul orasului,in Tabacarie,si au ajuns la Palazu! Asa ceva!...