Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 Poliţia locală s-a sesizat în urma materialului. Constanţa, 2018, strada Dezrobirii! Un sugar şi doi minori, crescuţi de părinţi sub cerul liber (galerie foto)

ro

18 Feb, 2018 08:30 5884 Marime text
O familie locuieşte sub cerul liber pe strada Dezrobirii lângă benzinăria din zonă. Au trei copii minori, din care unul este încă sugar. Ceilalţi doi copii nu depăşesc vârsta de 6 ani. S-au aciuat de câteva luni de zile pe terenul din apropierea pubelor de gunoi din cartier. Spun că nu au unde să locuiască, nu au acte şi trăiesc din mila trecătorilor din zonă. Tot în zonă şi-au făcut culcuş alţi trei tineri, care au devenit parte din familie. Poliţia îi vizitează frecvent, la solicitarea locatarilor din zonă care reclamă că oamenii străzii dau foc la gunoaie pentru a se încălzi. Cu toate acestea, autorităţile din domeniul protecţiei copilului nu s-au sesizat în legătură cu modul de viaţă la care cei trei copii sunt condamnaţi de proprii părinţi.

UPDATE  - În urma materialului apărut în mediul online cu privire la o familie care locuieşte în aer liber pe Strada Dezrobirii, în spatele unei benzinării, Direcţia Generală Poliţia Locală s-a sesizat din oficiu conform articolului 6 litera d din Legea 155/2010. Astfel, un echipaj s-a deplasat la faţa locului urmând a se întreprinde demersurile legale împreună cu instituţiile abilitate în acest sens, iar măsurile luate vor fi comunicate în cel mai scurt timp opiniei publice.
 UPDATE 2 -  Poliţia Locală precizează că zona a fost igienizată, că la momentul desfăşurării acestei operaţiuni, nu a fost găsită nicio persoană acolo sau în împrejurimi. Poliţiştii spun că zona va fi monitorizata și, în caz de depistare a persoanelor de care se făcea vorbire, vom notifica autoritățile competente pentru a fi luate măsurile prevăzute de lege. Rugam cetățenii care ar constata prezenta acestora sa ne anunțe la numarul de telefon al Directiei Generale Politia Locala 0241484205 sau 0799606142
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii