Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursurile pentru posturile de director de unități de învățământ preuniversitar, monitorizate audio-video

ro

20 Sep, 2016 19:12 2687 Marime text
Concursurile pentru posturile de director de unități de învățământ preuniversitar vor fi monitorizate audio-video, a anunţat, azi, secretarul de stat Monica Anisie.


„Vom avea centru de examen, comisie de concurs și supraveghere audio-video. Foarte multe mesaje pe care le-am primit în această perioadă erau mesaje care susțineau ideea că există posibilitatea ca acest concurs să fie viciat și ne solicitau să avem înregistrări audio-video și să tratăm acest examen exact cum tratăm și examenele pentru elevi. Interviu și proba de evaluare a CV-ului — și la aceste probe vor fi monitorizări audio-video. Tot acest proces de concurs va fi monitorizat de către reprezentanții ministerului. În fiecare centru de examen vor fi trimiși monitori din partea Ministerului Educației”, spus, conform Agerpres, Monica Anisie.


Fiecare comisie de concurs va fi formată dintr-un reprezentant al inspectoratului școlar, două cadre didactice desemnate de către consiliul de administrație al unității pentru care candidează cadrul didactic respectiv și doi reprezentanți ai autorităților locale.

Secretarul de stat a amintit că vor fi scoase la concurs 9.047 de posturi de directori, directori adjuncți, directori ai palatelor și cluburilor copiilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii