Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:05 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR recomandă şoferilor să folosească punctele alternative de trecere a frontierei în Bulgaria

ro

24 Aug, 2015 08:19 856 Marime text
 
Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi din România (CNADNR) recomandă conducătorilor auto să folosească punctele alternative de trecere a frontierei în Republica Bulgaria pentru evitarea unor blocaje, în condițiile în care în aceasta perioadă se efectuează lucrări de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu.
CNADNR reamintește conducătorilor auto că în această perioadă se efectuează lucrări de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu. Aceste lucrări constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului și siguranței traficului rutier pe această porțiune de drum.
"În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto ca pentru trecerea în Republica Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează: Calafat (rutier) - Bechet (trecere cu bacul) - Zimnicea (trecere cu bacul) - Călărași (trecere cu bacul) - Negru Vodă (rutier) - Vama Veche (rutier)", se arată într-un comunicat al CNADNR.
De asemenea, conducătorii auto sunt rugați să respecte restricția de circulație instituția și semnalizarea rutieră temporară.
"Știm că rutele alternative recomandate presupun mărirea distanței parcurse, dar rugăm participanții la trafic să înțeleagă faptul că această reabilitare totală a podului, trebuia făcută acum. Multă lume ne sesisează că am început lucrările în plin sezon turistic, dar acestea nu pot fi executate iarna și nici doar câteva ore pe zi. Trebuie să se muncească susținut atât timp cat vremea ne permite și astfel circulația pe pod se va relua, în condiții de siguranță și confort, pe ambele benzi la sfârșitul lunii noiembrie anul acesta. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de aceste lucrări, dar trebuie înțeles că nu se mai putea amâna și că peste câteva luni circulația pe podul de la Giurgiu se va desfășura în condiții foarte bune", a declarat Narcis Neaga, director general al CNADNR.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii