Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:13 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Goblin din Constanţa amenajează o nouă ieşire de urgenţă

ro

02 Nov, 2015 18:32 838 Marime text
Clubul Goblin din Constanţa dispune încă de la deschidere de două cai de ieşire, dispuse în capete opuse ale spaţiului şi foarte uşor accesibile, este mesajul reprezentanţilor localului, postat, astăzi, pe o reţea de socializare.
 
„Construcţia este în mare parte din cărămidă, piatră şi ornamente metalice, complet ignifuge. Un număr mare de extinctoare profesionale de mărimea celor prevăzute în lege sunt dispuse peste tot în club, de la garderobă, până la bar, scenă, pupitru DJ şi magazia de marfă, iar personalul este instruit pentru folosirea acestora. Instalaţia electrică, de asemenea, este foarte bine pusă la punct, a fost reverificată şi nu prezintă niciun risc de pericol. Deşi probabilitatea izbucnirii unui incendiu la noi în club este extrem de mică, am luat decizia de a amenaja o a treia ieşire de urgenţă, chiar în dreptul scenei de spectacole. Va fi mărită considerabil şi capacitatea de extracţie a sistemului de ventilaţie. De asemenea, deşi necesitatea acestora este foarte puţin probabilă şi nu sunt obligatorii, luăm în considerare şi instalarea unui sistem profesional de sprinklere”, au precizat aceştia.

„Din respect pentru clienţii noştrii, mulţi dintre care în toţi aceşti ani ne-au devenit şi buni prieteni, luăm decizia de a suspendă temporar activitatea până la punerea la punct în amănunt a tuturor detaliilor privind siguranţa şi încrederea totală a tuturor celor care ne intră în club, indiferent de impactul financiar pe care îl are această decizie asupra noastră, angajaţilor şi colaboratorilor noştri”, conform sursei citate.

Amintim că, aseară, la doar două zile distanță de la tragedia din Clubul Colectiv din București, un incendiu a izbucnit într-un pub din Constanța, situat la subsolul Casei de Cultură.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii