Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulația se desfășoară normal pe autostrăzi și pe principalele drumuri naționale

ro

24 Dec, 2012 16:09 1384 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulaţia autovehiculelor se desfăşoară normal pe autostrăzi şi principalele drumurile naţionale. Deşi carosabilul este umed sau acoperit cu un strat subţire de zapadă, pe arterele rutiere din mai multe zone ale ţării (Oltenia, Banat, Moldova şi Transilvania), nu sunt semnalate evenimente care să îngreuneze sau să blocheze traficul rutier.

Conducătorii auto sunt sfătuiți ca, înaintea plecării în călătorie, să se intereseze cu privire la starea traseului ales.

În timpul deplasărilor, cei de la volan trebuie să aibă centura de siguranţă cuplată şi să îi roage pe toţi ocupanţii autovehiculului să procedeze în acelaşi fel, să păstreze în mers o distanţă suficientă faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare, mai ales atunci când carosabilul este umed şi alunecos.

Nicio localitatea din ţară nu mai este izolată şi niciun drum naţional sau judeţean nu mai este închis circulaţiei din cauza zăpezii căzute în urmă cu o săptămână, a anunţat, astăzi, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, potrivit antena3.ro.

„Nu mai există niciun drum naţional închis, nu mai este niciun drum judeţean blocat sau închis. Ca şi căi de comunicaţie feroviară, nu mai este niciun punct închis în ţară”, a arătat ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, la bilanţul MAI. De asemenea, nici în ceea ce priveşte frontierele, nu mai sunt puncte închise.

În judeţul Neamţ, a apărut un fenomen de zăpor - o acumulare de gheţuri - pe o lungime de aproximativ 8 kilometri. ”Totuşi, nu există pericol de inundaţii", a precizat vicepremierul Dragnea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii