Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt victimele accidentului de la Sabrosso din Mamaia

ro

04 May, 2014 14:55 2965 Marime text
În data de 04.05.2014, în jurul orelor 00.20, Gheorghe Gheorghica, de 45 ani din Constanţa, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari şi ajungând în drept cu Terasa Sabrosso a efectuat viraj stânga peste marcajul longitudinal continuu, fără a se asigura, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Aurelian Theodor Zaharia, de 30 de ani din Constanţa, pe bulevardul Mamaia dinspre Năvodari către Constanţa.

În urma impactului, autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de Nicoleta Făgăraş, de 32 ani din Constanţa), pe bulevardul Mamaia dinspre Constanţa către Năvodari. În urma impactului, ultimul autoturism este accidentat de un alt autoturism, condus de Aiad Zasoon Al, de 22 ani, din Ploieşti, dinspre Năvodari către Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a Nicoletei Făgăraş, a Dianei Stan, de 26 ani din Constanta, pasager în autoturismul doi. Cele două au ajuns în atenţia medicilor. Cu răni uşoare s-a ales alţi trei bărbaţi ( George Giolache, de 46 ani din Constanţa, pasager în primul autoturism şi a lui Emirceal Deicean, de 46 ani, din Constanţa, şi a lui Techin Curti, de 44 ani din Constanţa, pasageri în penultimul autoturism) însă aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, susţin oamenii legii.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii