Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Georgiana Gospodaru pierde postul de secretar al municipiului Constanța. Cine o înlocuiește?

ro

14 Jun, 2021 14:14 4019 Marime text


 
  • Georgiana Gospodaru a fost sancționată prin încetarea detașării pe post
  • Decizia aparține primarului Vergil Chițac, potrivit Biroului de presă al primăriei Constanța
  • În timpul uneia dintre ședințele de Consiliu Local Municipal, Georgiana Gospodaru l-a contrazis public pe primarul Constanței cu privire la un proiect de hotărâre ce privea patrimoniul municipiului
  • Acesta fusese delegată de primarul Vergil Chițac să îndeplinească temporar funcția de secretar al UAT Constanța pe 6 noiembrie 2020

UPDATE

Așa cum vă anunțam, a fost confirmat că Liliana Adam este noul secretar interimar al municipiului Constanța.

Secretarul general interimar al municipiului Constanța, Georgiana Gospodaru a fost sancționată prin încetarea detașării pe post.
Decizia aparține primarului Vergil Chițac, potrivit Biroului de presă al primăriei Constanța.

"Departamentul resurse umane lucrează la elaborarea documentelor pentru încetarea detașării. Până la organizarea concursului pentru postul de secretar, va fi numit un alt interimar", transmite Biroul de presă al Primăriei, la solicitatea ZIUA de Constanța.

Surse din cadrul primăriei vorbesc despre existența unui raport de activitate în defavorarea Georgianei Gospodaru, în timp ce alte voci susțin că încetarea delegării i s-ar trage de la ultimele ședințe ale Consiliului Local Municipal Constanța.

Mai exact, în timpul uneia dintre ședințe, Georgiana Gospodaru l-a contrazis public pe primarul Constanței cu privire la un proiect de hotărâre ce privea patrimoniul municipiului.

Gospodaru a fost delegată de primarul Vergil Chițac să îndeplinească temporar funcția de secretar al UAT Constanța pe 6 noiembrie 2020, după ce fostul secretar interimar, Fulvia Dinescu a fost suspendată din funcție.

Declarațiile Georgianei Gospodaru despre înlocuirea de pe funcția de conducere, le citiți în ediția de mâine.

Liliana Adam noul secretar interimar al municipiului Constanța ?!

În altă ordine de idei, concursul pentru funcția de secretar care ar fi trebuit să aibă loc în luna mai a fost anulat. Până în ultima zi de înscrieri, singurul candidat înscris a fost Gospodaru, numai că pe ultima sută de metri și-a depus candidatura și Liliana Adam, una dintre cele mai noi angajate ale primăriei Constanța.
Adam, de profesie jurist a fost încadrată în luna februarie la Direcția Urbanism. Aceasta a mai lucrat la Direcția Apele Române, la primăria Lumina și la Gepeto Impex SRL.
Din informațiile noastre, Liliana Adam va primi delegare pentru funcția de secretar interimar până la organizarea unui nou concurs. Adam este o apropiată a administratorului public, Felicia Ovanesian.


 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii