Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este noul director general al Carrefour România

ro

21 Nov, 2013 08:12 5937 Marime text
De trei zile, începând cu data de 19 noiembrie, Jean Baptiste Dernoncourt, (foto) în prezent Directorul Financiar al Carrefour Romania, este numit Directorul Executiv al Carrefour Romania, sub conducerea domnului Gerard Lavinay, Directorul Executiv pentru Europa de Nord, informează un comunicat am companiei.

Carrefour România a rămas fără director general, după ce François Melchior de Polignac (40 de ani), numit pe această poziţie în mai 2011, şi-a părăsit scaunul din România, în luna august a anului acesta.

1191439288.jpgDe atunci şi până acum, interimatul a fost asigurat de Jean Baptiste Dernoncourt,  numit CFO al Carrefour România în aprilie 2012. Francezul a lucrat înainte în China, pe poziţia de Back Office Management&Controlling Director în cadrul aceluiaşi grup. Dernoncourt lucrează pentru Carrefour din aprilie 2007, iar înainte a fost senior auditor la Deloitte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionut 31 Jul, 2018 07:11 Buna Iua domnule director...am si eu de reclamat o nedreptate mare.sotia mea a lucrat 9 ani in carrefour orhidea...sa operat de cancer nu a mai putut face copi.......am loat un bebelusi care urma sa aiva grija mama mea dar ea a decedata un urma unui infart cu 6 Ile pana sa se nasca ...am decis ca sotia sa aiba grija de copil.fetita are 9 luni acum.eu mam inbolnavit operat pe coloana.si am decis ca sotia sa se angazeze.a vb la colghet si dom director un om foarte rau .din cate vb angajati.nu a primito pe magazin ca nu vrea dumnealui numai daca lucreaza inca 6 ore. In plus.Va rog sami raspundeti.la msj.
  • dumitrascu ionut 21 May, 2014 21:46 Buna ziua Domnule Director as vrea sa im-i trimiteti si mie raspuns la urmatoarea intrabare. Cat plateste firma CARREFOUR firmei de paza SC.ALEX ALARMS SECURITI Braila pentru agenti de paza din BRAILA ,deoarece la ei ajung lunar 620 RON ceea ce nu e posibil . VA ROG FRUMOS SI IN ACELASI TIMP RESPECTUOS SA LUATI MASURI CATRE FIRMA DE PAZA SUS MENTIONATA DEOARECE IN LUNA APRILIE 2014 INLOC SA NE DEA SALARIUL INAINTE DE ZIUA DE PASTE CUM ALTI OAMENI DIN ACEASTA TARA AU PRIMIT SALARIUL NOUA FIRMA DE PAZA NI LA DAT DEABIA PE DATA DE 8 MAI 2014. VA ROG FRUMOS SA LUATI MASURI INPOTRIVA ACESTEI FIRME .VA MULTUMESC PENTRU RABDAREA DUMNEAVOASTRA