Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci persoane reţinute, în urma percheziţiilor desfăşurate ieri în Bucureşti, Călăraşi şi Ilfov

ro

21 Jan, 2015 12:11 1604 Marime text
Cinci dintre cele 20 de persoane suspectate că au comis aproape 40 de spargeri de locuinţe şi o tentativă de omor au fost reţinute de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, informează Mediafax.
 
Procurorii vor cere instanţei să emită mandate de arestare preventivă pentru cele cinci persoane, dar şi două mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele altor doi suspecţi care la percheziţiile nu au fost găsite.
 
„Poliţiştii şi procurorii au făcut ieri 29 de percheziţii la adrese din Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, fiind vizaţi membri ai clanurilor Pietroi şi Mogoş, suspectaţi că au comis 38 de fapte de tâlhărie şi furt din locuinţe, în perioada 2009-2014, precum şi o tentativă de omor, în 2014. La audieri au fost duse 20 de persoane, între care şi liderul interlop Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi.”, notează Mediafax.
 
Printre victimele membrilor grupărilor inracţionale ar fi Teodor Stolojan  şi un judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit unor surse judiciare.

O parte dintre suspecţi sunt acuzaţi că, în 24 decembrie 2014, au atacat un bărbat care deţine un spaţiu comercial în complexul Doraly. Aceştia l-au lovit cu bâte în zona capului şi i-au luat 200.000 de lei. Anchetatorii au bănuit iniţial că autorii au acţionat la pont, întrucât ştiau că bărbatul are la el mulţi bani. În urma cercetărilor, poliţiştii şi procurorii au stabilit, însă, că agresorii doar au bănuit că, fiind ajunul Crăciunului, bărbatul ar putea să aibă la el o sumă importantă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii