Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:37 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestor constănțean președintele CA la o societate a MApN. Fost militar de carieră. S-a ocupat de funerariile regelui. Despre societate

ro

05 Feb, 2018 07:17 4866 Marime text
În Monitorul Oficial al României numărul 434 din 1 februarie 2018 a fost publicată Hotărârea numărul 1 din 9 ianuarie a Adunării generale a Acționarilor SC RO-ARMYSECURITY SA prin care au fost numiți ca administratori ai societății următorii:

- Nezir Gelaledin, domiciliat în Cernavodă, județul Constanța, născut în anul 1965;
- Mîndrescu Mircea, domiciliat în București, născut în anul 1962;
- Jurubescu Tache-domiciliat în București, născut în anul 1956;
- Stoian Tudor, domiciliat în București, născut în anunl 1953;
- Papae Viorel, domiciliat în București, născut în anul 1954.

Cine este Nezir Gelaledin
 
Gelaledin Nezir a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi “Nicolae Bălcescu”, din Sibiu – Arma Infanterie, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Administrative a Universităţii Ovidius – Constanţa, fiind licenţiat în istorie, dar şi în managementul organizaţiei la Academia Forţelor Terestre din Sibiu, are un master în comunicare şi relaţii publice, dar şi unul în combaterea criminalităţii organizate, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare şi Colegiul Naţional de Afaceri Interne.

Gelaledin Nezir a fost decorat de mai multe ori în cariera sa: Ordinul Naţional “Pentru merit” în grad de Cavaler – 2004; Semnul onorific “În serviciul Patriei”, pentru ofiţeri, XX ani de activitate – 2007; Semnul onorific “În serviciul Patriei”, pentru ofiţeri, XV ani de activitate – 2002; Emblema de Onoare a Armatei României – 2007; Emblema de Onoare a Forţelor Terestre – 2008.

Chestorul principal de poliție Nezir Gelaledin și-a încetat raporturile de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne - la data de 1 martie 2016, dar lucrează în continuare la Ministerul Afacerilor Interne.
S-a ocupat de funerariile Regelui Mihai al României.

Despre RO-ARMYSECURITY SA
 
Ministerul Apărării Naţionale a implementat o nouă concepţie de organizare a sistemului de pază a unităţilor militare și în acest scop a fost înfiinţată, la 22 septembrie 2011, S.C. RO-ARMYSECURITY SA, specializată în activităţi de pază, ca filială a C.N. ROMTEHNICA SA, aflată în coordonarea M.Ap.N potrivit site-ului societății.

Noua concepţie, vizează îmbunătăţirea acestor servicii şi reducerea cheltuielilor specifice.

Înfiinţarea acestei structuri a creat noi locuri de muncă, ce au fost ocupate de militari profesioniști trecuţi în rezervă sau scoşi din evidenţele militare din motive neimputabile lor, categorii de personal cu un nivel bun de pregătire militară generală şi de specialitate.

Sloganul “Profesioniștii serviciilor de pază” materializează viziunea conducerii societății:

Mai citește și
Romarm are un director general nou. Din Consiliul de Administrație face parte și un chestor, din Constanța, fost militar de carieră în MApN

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costel CUCU 05 Feb, 2018 16:26 Au desființat Batalioanele de Poliție Militară Pază, cu structură de 20% funcții de conducere și 80% funcții de execuție (adică, S.G.P.-iști în posturi de santinelă!!). Iar acum, au înființat S.C.-ul ăsta, cu un consiliu de administrație plin de foști ofițeri superiori și generali. Adică s-a schimbat proporția 80% - 20%. Mai știe cineva câte Companii Naționale (C.N.) pline de smecheri mai sunt în România. Și din toate aceste companii naționale câte sunt pe profit real?