Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:07 20 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a stabilit auditorul financiar pentru proiectul de reabilitare a Grădiniței Mugurel

ro

05 Jul, 2021 00:00 1898 Marime text
  • PMS Audit & Evaluare SRL, cu sediul social în Constanța a câștigat contractul de prestări servicii privind serviciul de audit financiar extern pentru proiectul "Reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței cu program prelungit "Mugurel "
  • Firma este administrată de Șeila Nezir. În 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 53.010 lei și un profit de 49.817 lei

Societatea PMS Audit & Evaluare SRL, cu sediul social în Constanța a câștigat contractul de prestări servicii privind serviciul de audit financiar extern pentru proiectul "Reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței cu program prelungit "Mugurel " din municipiul Constanța.

Contractul în valoare de 3.600 lei a fost atribuit de primăria municipiului Constanța, vezi secțiunea “documente”.

PMS Audit & Evaluare SRL a fost înființată la data de 21 iulie 2017 și care are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6920 - Activități de contabilitate și audit financiar și consultanță în domeniul fiscal.

Firma este administrată de Șeila Nezir. În 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 53.010 lei și un profit de 49.817 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Primăria Constanța a atribuit două contracte de prestare a unor servicii de audit financiar în cadrul proiectelor de creștere a eficienței energetice a imobilelor liceelor "Decebal" și "Traian"

Ce firmă va reabilita Grădinița Mugurel din Constanța

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii