Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestor constănțean, militar de carieră, revocat din CA-ul uneia din cele mai importante companii ale MApN. Despre ce societate este vorba

ro

23 Mar, 2018 01:23 9554 Marime text
În data de 15 martie, anul acesta, a fost publicată în Monitorul Oficial al României partea I numărul 1066 Hotărârea nr. 3 a Adunării Generale a Acționarilor SC RO-ARMYSECURITY SA prin care s-a decis:

1. Revocarea, începând cu data de 22 februarie 2018, din calitatea de administrator al  SC RO-ARMYSECURITY SA, a lui Nezir Gelaledin, domiciliat în Cernavodă;
2. Numirea în calitatea de administrator al societății amintite a Mihaelei Sechernes, domiciliată în Cluj-Napoca.

Reamintim că în Monitorul Oficial al României numărul 434 din 1 februarie 2018 a fost publicată Hotărârea numărul 1 din 9 ianuarie a Adunării generale a Acționarilor SC RO-ARMYSECURITY SA prin care au fost numiți ca administratori ai societății următorii:
- Nezir Gelaledin, domiciliat în Cernavodă, județul Constanța, născut în anul 1965;
- Mîndrescu Mircea, domiciliat în București, născut în anul 1962;
- Jurubescu Tache-domiciliat în București, născut în anul 1956;
- Stoian Tudor, domiciliat în București, născut în anunl 1953;
- Papae Viorel, domiciliat în București, născut în anul 1954.

Nezir Gelaledin rămâne în continuare membru al CA la SC Romarm SA.
 
Despre Nezir Gelaledin
 
Gelaledin Nezir a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi “Nicolae Bălcescu”, din Sibiu – Arma Infanterie, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Administrative a Universităţii Ovidius – Constanţa, fiind licenţiat în istorie, dar şi în managementul organizaţiei la Academia Forţelor Terestre din Sibiu, are un master în comunicare şi relaţii publice, dar şi unul în combaterea criminalităţii organizate, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare şi Colegiul Naţional de Afaceri Interne.
 
Gelaledin Nezir a fost decorat de mai multe ori în cariera sa: Ordinul Naţional “Pentru merit” în grad de Cavaler – 2004; Semnul onorific “În serviciul Patriei”, pentru ofiţeri, XX ani de activitate – 2007; Semnul onorific “În serviciul Patriei”, pentru ofiţeri, XV ani de activitate – 2002; Emblema de Onoare a Armatei României – 2007; Emblema de Onoare a Forţelor Terestre – 2008.
 
Chestorul principal de poliție Nezir Gelaledin și-a încetat raporturile de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne - la data de 1 martie 2016, dar lucrează în continuare la Ministerul Afacerilor Interne.
S-a ocupat de funerariile Regelui Mihai al României.
 
Despre RO-ARMYSECURITY SA

 
Ministerul Apărării Naţionale a implementat o nouă concepţie de organizare a sistemului de pază a unităţilor militare și în acest scop a fost înfiinţată, la 22 septembrie 2011, S.C. RO-ARMYSECURITY SA, specializată în activităţi de pază, ca filială a C.N. ROMTEHNICA SA, aflată în coordonarea M.Ap.N potrivit site-ului societății.
 
Noua concepţie, vizează îmbunătăţirea acestor servicii şi reducerea cheltuielilor specifice.
 
Înfiinţarea acestei structuri a creat noi locuri de muncă, ce au fost ocupate de militari profesioniști trecuţi în rezervă sau scoşi din evidenţele militare din motive neimputabile lor, categorii de personal cu un nivel bun de pregătire militară generală şi de specialitate.
 
Sloganul “Profesioniștii serviciilor de pază” materializează viziunea conducerii societății.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii