Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean străin tâlhărit de taximetrist, în timpul cursei

ro

09 Jul, 2018 14:20 1543 Marime text

 
Duminică, 08 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, după ce, prin ameninţare, a sustras o sumă de bani unui cetăţean străin, în timp ce îl transporta cu taximetrul la o adresă din Capitală.
 
La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 03.30, poliţişti din cadrul Secţiei 12 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, de naţionalitate străină, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, după ce a mers cu un taxi, pe care l-a luat din zona Centrului Vechi al Capitalei pentru a se deplasa către hostelul unde era cazat, fără a putea preciza date de identificare ale taximetrului în cauză.
 
Din verificări a rezultat faptul că tânărului i-a fost sustrasă o sumă de bani, atât  lei cât şi euro, prin ameninţare cu un obiect tăietor-înţepător, după care a fugit din autoturism, ulterior apelând numărul de urgenţă 112.
 
În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, acesta fiind condus pentru audieri la sediul subunităţii.
 
De asemenea, a fost efectuat controlul autoturismului, fiind identificat un obiect tăietor-înţepător ce a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii