Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonial militar la Batalionul 307 Infanterie Marină. Un nou comandant a fost numit în funcție. Cine a preluat comanda batalionului (galerie foto)

ro

29 Jan, 2018 11:39 5480 Marime text
La sediul Batalionului 307 Infanterie Marină din garnizoana Babadag, a avut loc în data de 26 ianuarie 2018, ceremonialul militar organizat cu prilejul primirii funcției de comandant de batalion.
 
Potrivit unui mesaj al Flotilei Fluviale, activitatea a debutat cu primirea raportului de către comandantul Flotilei Fluviale "Mihail Kogălniceanu" - contraamiral de flotilă Cornel Rogozan, trecerea în revistă a formației, urmată de intonarea Imnului National.
 
Locțiitorul pentru infanterie marină, colonel Ionel Mocanu, a dat citire ordinului de numire în funcția de comandant al Batalionului 307 Infanterie Marină al locotenent colonelului Dumitru Todosiuc.
 
Momentul emoționant al ceremonialului a fost primirea Drapelului de Luptă al batalionului, de noul comandant de la comandantul Flotilei Fluviale.
 
În cuvântul său, contraamiralul de flotilă Cornel Rogozan a urat succes locotenent colonelului Dumitru Todosiuc în activitățile pe care acesta le va desfășura în cadrul structurii.
 
Activitatea s-a încheiat cu defilarea efectivelor din Batalionul 307 Infanterie Marină participante la ceremonial.

Sursa foto: Facebook/Flotila Fluvială
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii