Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetasii Marini, din Constanţa, au participat la reuniunea cercetaşilor români, de la Valea Lupului, judeţul Iaşi

ro

05 May, 2014 07:37 3125 Marime text
Încă o dată, Cercetaşii României s-au întâlnit in localitatea Valea Lupului, în perioada 1-3 mai 2014, scrie cotidianul Bună Ziua Iaşi.
În aceasta perioadă s-a desfăşurat cea de-a V-a editie a ScoutIS, eveniment cercetăşesc de amploare ce a fost organizat de către Centrul Local Sfântul Dumitru, membru al Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României.
"Dupa succesul editiilor anterioare şi a ospitalităţii organizatorilor, anul acesta au fost înscrişi aproximativ 300 de participanţi din 21 de grupuri de cercetaşi răspândite pe tot cuprinsul ţării, de la Cercetaşii Marini din Constanţa la Costobocii Oşeni din Negreşti-Oaş, dar şi din Bucureşti sau Bucovina, precum şi din toată Moldova.
Activităţile din cele trei zile ale evenimentului au cuprins: ateliere în care s-a gătit, s-a dat o nouă viaţă unor obiecte vechi şi s-au aflat lucruri inedite, toate prin metode de educaţie nonformală.
De asemenea, cercetaşii au vizitat şi oraşul Iasi", a precizat Petronela Petrea, şef al Centrului Local Sfântul Dumitru din Valea Lupului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii