Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “Gl. bg. Ion Bungescu” i-a recompensat pe cei mai apreciați militari

ro

20 Jul, 2019 13:32 2103 Marime text
Ziua Forțelor Aeriene a fost celebrată în Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană  “Gl. bg. Ion BUNGESCU ”, atât pe 19 iulie, cât și pe 20 iulie 2019, printr-o serie de manifestări, iar cei mai apreciați militari au fost înaintați în grad, au primit recompense și diplome de merit.

Astfel, doi fruntași au fost avansați la gradul de caporal clasa a III-a, iar doi caporali clasa a III-a au fost avansați la gradul de caporal clasa a II-a. Recompensați cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Române au fost trei militari, iar alți doi au primit Emblema de Merit “În Serviciul Armatei României clasa a III-a”.

De asemenea, colonelul Eugen-Viorel Bitan, comandantul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “Gl. bg. Ion BUNGESCU”, a acordat nouă diplome de merit pentru ofițeri, subofițeri și personal contractual civil.

Duminică dimineață, militarii și familiile acestora vor participa la slujba religioasă oficiată în biserica din curtea unității militare, iar după amiază va fi organizată o serbare câmpenească.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii