Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militari constănțeni, în vizită la cea mai mare expoziție de tehnică militară din estul Europei

ro

21 May, 2022 09:09 1314 Marime text
foto: Facebook/ Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană

Militarii Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu" - Poligonul Capu Midia, județul Constanța au vizitat cea mai mare expoziție de tehnică militară, aeronautică și securitate din estul Europei - BSDA 2022, deschisă la Romaero Băneasa, anunță reprezentanții unității militare. 

Astfel, cei interesați de cele mai noi inovații în materie de ținte aeriene, simulatoare și sisteme de securitate au discutat cu reprezentanții firmelor de top care produc aceste tehnologii.

foto: Facebook/ Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană

Totodată, militarii Centrului au fost curioși să vadă unele dintre cele mai puternice echipamente, aeronave și mașini de luptă ale principalului aliat al României, Statele Unite ale Americii, de la tancurile M1A2 Abrams, până la simulatoarele pentru avioanele de luptă F-35.

Totodată, ei au văzut dronele de supraveghere și atac sau elicopterul multirol Black Hawk, tehnica altor aliați ai țării noastre, precum și tehnica din dotarea forțelor armate române și a structurilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Economiei, SRI sau STS.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii