Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonie de avansare în grad și de trecere în rezervă, la Capu Midia

ro

02 Aug, 2021 15:44 2912 Marime text
  • Astăzi a avut loc o ceremonie de avansare în grad și de trecere în rezervă a unor cadre militare din cadrul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaerienă „general de brigadă Ion Bungescu”. 
Avansarea în grad a avut loc după parcurgerea stagiului minim şi îndeplinirea celorlalte condiţii prevăzute de lege. 

Astfel, locțiitorul comandantului, locotenent-colonelul Costel Fodor, a fost avansat la gradul de colonel, căpitanul Marian Tălpigă la gradul de maior, sublocotenentul Laura Ostafe la gradul de locotenent, plutonierii Ionuț Căldăraru, Marian Marin și Claudiu Mărgărit la gradul de plutonier major și sergenții Cristian Șerban și Gabriel Ciorbaru la gradul de sergent major.  

Pentru plutonierul major Marian Marin a fost un motiv dublu de bucurie: a primit noile grade chiar în ziua în care a împlinit 41 de ani.   

Totodată, plutonierul adjutant principal Florin Golban a trecut în rezervă, după 28 ani de carieră militară, dintre care 17 munciți în unitatea de la Capu Midia. 

Comandantul Centrului, colonelul Viorel-Eugen Bitan, i-a felicitat pe militarii avansați și le-a urat ca ca noul grad să fie o motivație pentru atingerea obiectivelor și performanțelor în activitatea zilnică.  

La ceremonie au fost invitate și familiile militarilor.

Sursă foto: Facebook.com / Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii