Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:44 23 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebrul actor Jack Nicholson a cumpărat complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp? (video)

ro

27 Jul, 2016 18:44 7315 Marime text
Omul de afaceri Josef Goschy a vândut complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp la începutul anului 2008. Cele trei hoteluri au împreună 750 de camere, iar terenul pe care sunt amplasate are aproape 60.000 de metri pătraţi. Potrivit unor surse apropiate tranzacţiei, actorul american Jack Nicholson s-ar află printre finanţatorii acestei achiziţii. Din informaţiile obţinute de wall-street.ro, reiese că a fost făcut deja un plan de modernizare a celor trei hoteluri. În filmuleț puteți vedea cum va arată complexul după renovare.
 
În fapt, omul de afaceri a plătit în 2008 către AVAS, care deţinea pachetul majoritar de acţiuni, suma de 22,2 milioane de euro. Alte aproape 8 milioane de euro au fost achitate către celălalt acţionar, SIF Transilvania. Patru ani mai târziu, omul de afaceri a scos complexul hotelier la vânzare la un preţ dublu. 
 
Goschy declara, în 2012, că vrea să vândă pentru a face rost de bani pentru alte investiţii în industria hotelieră românească. Deocamdată, Goschy a spus că nu doreşte să comenteze informaţia.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii