Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce program vor avea casieriile RAJA în perioada sărbătorilor de Sfantul Andrei și Ziua Națională a României

ro

26 Nov, 2018 10:03 1415 Marime text
RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Potrivit SC RAJA SA, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

”Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru în perioada sărbătorilor este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile la apă potabilă şi canalizare le facem cunoscut că toate casieriile RAJA vor fi închise în zilele de vineri - 30 noiembrie 2018 și sâmbătă - 01 decembrie 2018. Începând de luni - 03 decembrie 2018 casieriile societății își vor relua programul normal de lucru” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii