Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul Şova, din nou în atenţia Curţii Constituţionale

ro

15 Jun, 2015 13:45 1506 Marime text
 
Curtea Constituțională a României va discuta pe 24 iunie noua sesizare a Partidului Naţional Liberal în care este sesizat modul de reluare a votului în Senat în cazul cererii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru încuviințare a reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova, informează romanialibera.ro.

În 8 iunie, Cătălin Boboc a anunțat că PNL a atacat la CCR hotărârea Senatului referitoare la reluarea votului în cazul Șova.

„Am depus astăzi la Secretariatul general, care va depune în aceeaşi zi la Curtea Constituţională, contestaţia noastră privind hotărârea redactată săptămâna trecută în cazul cererii ministrului Justiţiei privindu-l pe domnul senator Dan Şova. După cum ştiţi încă de la bun început, din luna martie, PSD a tratat acest subiect abuziv. Evenimentele din ultima perioadă ne lămuresc din ce cauză domnul Ponta şi cu PSD au fost interesaţi să prelungească şi ar fi făcut-o în continuare dacă noi nu cream acea presiune, până la urmă presiune în sensul respectării legii. Din păcate, ei au forţat din nou regulamentul şi toate prevederile pe care noi ne bazăm tratând cu lipsă de respect cel puţin, dacă nu cu aroganţă, legislaţia din ţara asta. Am dus demersul până la capăt, aşteptăm ca cei de la CC să se pronunţe", a declarat liberaliul Cătălin Boboc, preşedintele Comisiei juridice din Senat.



Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii