Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Alexandria. Un elev a fost înjunghiat la școală de tatăl unui elev cu care se certase

ro

15 Nov, 2017 16:50 1719 Marime text
Doi elevi ai Liceului Tehnologic numărul 1 din Alexandria au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei altercații în zona interioară a unității de învățământ, unul dintre ei fiind înjunghiat cu un cuțit, însă este în afara oricărui pericol, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Teleorman, Cristian Popescu.
  

"Am fost solicitați pentru un copil agresat. Când a ajuns la fața locului, ambulanța a constatat că este vorba de doi copii, unul înjunghiat în braț cu un cuțit. Este o plagă mică. Solicitarea a fost făcută de unul din profesori. Au fost aduși la spitalul din Alexandria stabili", a precizat directorul SAJ Teleorman.

 
Potrivit reprezentanților Poliției, un elev de 18 ani a fost înjunghiat de tatăl elevului cu care avusese anterior un schimb de replici și o altercație fizică.
 

"Tatăl a venit însoțit de o persoana și împreună au exercitat acte de violență asupra copilului de 18 ani. Cei doi agresori au fost prinși de jandarmi. Incidentul s-a produs în curtea școlii", a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție

 
Informația a fost confimată și de conducerea unității de învățământ la care sunt înscriși cei doi copii.
 

"Cel mic a vrut să lovească, cel mare s-a apărat și a lovit el. Cel mic a sunat la tatăl lui. El spunea mereu că tatăl lui e cineva. A venit tatăl lui cu încă doi adulți. L-au fugărit pe copilul ăsta, l-au tăiat. Am chemat repede poliția, jandarmii", a declarat directorul liceului, Iuliana Strancu.

Sursa: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii