Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update. Un elev a fost reținut după ce și-a înjunghiat doi colegi, în Suceava

ro

26 Jan, 2022 21:19 1333 Marime text
Doi elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi au ajuns la spital, după ce un coleg i-a înjunghiat în timpul unui conflict spontan, a informat, miercuri, 26 ianuarie, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

UPDATE ora 21.51 Elevul care şi-a înjunghiat doi colegi în Rădăuţi, miercuri, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ionuţ Epureanu.

Știrea inițială

În urma cercetărilor, s-a stabilit că patru elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi, colegi în clasa a XI-a, au mers la o unitate de alimentaţie publică din oraş şi acolo s-a iscat un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre aceştia, în vârstă de 18 ani, din localitatea Burla, i-a lovit pe doi dintre colegii săi, cu vârste de 17 şi 18 ani, cu un cuţit, provocându-le răni, care nu le pun însă viaţa în pericol.



După agresiune elevul a fugit, dar echipajele deplasate în zonă, după un apel la 112 la Poliţia Municipiului Rădăuţi, l-au identificat la circa 15 minute de la sesizare şi l-au preluat în custodie pentru audieri.



În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit şi cuţitul folosit la agresiune.



Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, în acest caz s-a întocmit un dosar penal, iar după stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului se vor dispune şi măsuri procesuale faţă de autor.

Foto Pixabay
Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii