Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care va fi programul Spitalului Județean Constanța în minivacanța de 1 Decembrie

ro

29 Nov, 2018 15:12 920 Marime text
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală din cadrul Spitalului  Județean Constanța va decurge normal în cursul minivacanței de 1 Decembrie. În Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați.

A fost suplimentat atât stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât să fim pregătiți nu doar pentru zilele libere dar și pentru vremea mai puțin favorabilă. Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cele două ambulatorii de specialitate.

Astfel, conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis. Aceeași măsură se va aplica și pentru cabinetele din cadrul Policlinicii 2. Programul va reveni la normal luni, 3 decembrie.

Totodată, anunțăm  aparținătorii că pentru ziua de vineri, 30 noiembrie 2018, programul de vizită va fi cel aferent sărăbătorilor legale. Prin urmare, pacienții pot fi vizitați începând cu ora 11.00. 

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța urează tuturor românilor ani mulți, buni și sănătoși! Să ne ajute Dumnezeu ca și în următorii 100 de ani să fim uniți și să le oferim urmașilor noștri o Românie mai bună și mai bogată! 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii