Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt cele mai trendy coafuri pubiene din acest an? (video)

ro

30 Mar, 2016 09:40 10467 Marime text
 
Părul pubian sau "părul sacru", "trandafirul negru", "iarba parfumată" sau "muşchiul de pămînt", cum îl alintă chinezii, a dat ceva dureri de cap omenirii. S-o afla el acolo unde soarele nu prea-l deranjează, astupat de pudibonderiile noastre şi fel de fel de materiale fistichii, dar tot n-a scăpat curiozităţii de care suntem în stare.
 
Jurnaliștii britanici spun că anul acesta revine "dunguliţa", care aspiră la titlul de câştigătoare a titlului "coafura pubiană a anului 2016"! Pe de altă parte, la acelaşi titlu aspiră şi tunsorile cu modele tribale. A existat un zvon potrivit căruia "tufişul" ar reveni în forţă, astfel încât să ne întoarcem la natură, zice-se, în stilul anilor '60-'70. Dar suntem convinşi că a fost doar un zvon! Hair-stiliştii, dacă pot să le spun aşa, împing în faţă zeci de coafuri, de la cât mai natural până la lipsa totală a părului, şi tot felul de brizbizuri născocite de imaginaţia omului.
 
Doamnelor, avem parte de surprize plăcute din partea domnilor. După cum am văzut într-un număr Newsweek de la începutul anului, bărbaţii metropolelor americane scot din portofel pînă la 500 de dolari pentru un epilat pubian. Şi dacă e să ne luăm după ce găsim pe site-ul MenEssentials.com, 15% dintre cei care-l vizitează vor să ştie cum pot recurge la "Brazilian Wax" (ceara braziliană-n.r.). Deci, le pasă şi lor cum arată. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii