Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă. Ce au găsit polițiștii într-o mașină condusă de un tânăr din Ialomița. Suspectul a fost reținut

ro

08 May, 2019 12:02 1325 Marime text
Ieri, 7 mai, poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 327.160 de ţigări de contrabandă, de la un tânăr, de 19 ani, din judeţul Ialomiţa, depistat în trafic, la volanul unui autoturism. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
Potrivit IGPR, în urma controlului asupra mașinii, polițiștii au descoperit în interior ţigaretele, netimbrate şi fără documente de provenienţă.
 
Ţigările, în valoare de  205.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului, cu propuneri legale.
 
De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul țigărilor, acesta având număr fals de înmatriculare.
 
Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii