Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Mondial de Fotbal Autobuze incendiate la Sao Paolo, după înfrângerea ruşinoasă a Braziliei

ro

09 Jul, 2014 08:21 2312 Marime text
Mai multe autobuze au fost incendiate, aseară, la Sao Paolo după înfrângerea umilitoare a Braziliei cu 7-1 în faţa Germaniei în prima semifinală a Campionatului Mondial de fotbal, au informat poliţia şi mass-media braziliene, citate de AFP. Potrivit cotidianului Folha de Sao Paulo, preluat de România Tv, 20 de autobuze au fost incendiate în zona de sud a oraşului Sao Paolo într-un garaj în care se aflau vehicule în afara programului de lucru. Alte trei autobuze au fost arse în diverse cartiere ale megalopolisului brazilian.
 
Poliţia nu a confirmat dacă aceste incendii sunt direct legate de înfrângerea selecţionate Braziliei şi nu a dorit să confirme câte autobuze au fost incendiate. În Brazilia, incendierea autobuzelor este o formă curentă de protest a populaţiei defavorizate.
 
Echipa Germaniei s-a calificat de o manieră incredibilă în finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, după ce a zdrobit formaţia gazdă cu scorul neverosimil de 7-1 (5-0), în semifinala jucată pe stadionul ''Mineirao'' din Belo Horizonte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii