Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie cu peripeții. Un candidat și alte 19 de persoane au fost răniți, după ce un podeț s-a rupt

ro

29 May, 2016 15:15 1750 Marime text
Pentru staff-ul de campanie al unui candidat pentru Primărie, aceste alegeri vor fi ţinute cu siguranţă minte. Dimineaţă, un podeţ din localitatea Plopu, din judeţul Prahova, pe care îl traversau în jur de 30-40 de persoane s-a prăbuşit! 
 
Opt ambulanţe au intervenit la faţa locului, deoarece 20 de persoane, cu vârste între 17 și 77 de ani, au fost rănite în urma prăbuşirii acelei construcţii. Printre aceste persoane se afla și o femeie însărcinată în 35 de săptămâni. De asemenea, printre răniţi se află membri ai staff-ului de campanie, inclusiv candidatul pentru Primărie, actual viceprimar. Zece răniți, între care se află și femeia gravidă, au ajuns la Spitalul de Urgență Ploiești cu diverse traumatisme.
 
Primarul de la Plopu, Adrian Bălănescu, a declarat, pentru Agerpres, că puntea respectivă era folosită destul de rar, ca variantă alternativă și doar pietonal, ea cedând sub greutatea celor aproximativ 30-40 de persoane care au încercat să o traverseze. Polițiști au anunțat că vor verifica legalitatea construcției podețului care s-a prăbușit în comuna Plopu.
 
Primarul a spus că în cursul zilei de mâine va face solicitări către Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Stat în Construcții și Prefectură, astfel încât o comisie formată din specialiști să meargă la fața locului pentru a face verificări.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii