Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:09 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucuria copiilor la vederea câinelui polițist din cadrul IPJ Tulcea

ro

25 Mar, 2016 13:03 1816 Marime text
 
IPJ Tulcea a sărbătorit astăzi Ziua Poliției Române, prin organizarea unei  şedinţe festive în cadrul căreia au fost prezentate mesajele ministrului afacerilor interne – Petre Tobă şi al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române chestor de poliție – Bogdan Despescu.
 
În cadrul ședinței, conducerea inspectoratului a înmânat cadouri și a adresat felicitări și mulțumiri pentru întreaga activitate celor 21 de polițiști care s-au pensionat în cursul anului 2016. Polițiștilor pensionați le-au fost înmânate diplome de recunoștință pentru eforturile depuse și rezultatele obținute în activitate.
 
De asemenea au fost menționați și agenții de poliție care au promovat concursul de trecere în corpul ofițerilor organizat în luna martie 2016 de Inspectoratul de Poliţie Județean Tulcea, ocazie cu care polițiștilor le-au fost adresate felicitări și li s-a urat succes în viitoarea activitate.

 
Cu privezul Zilei Poliției Române dar și a Proiectului „Școala Siguranței Tedi” ce se află în implementare și are ca scop informarea copiilor privind potențialele pericole și furnizarea de soluții, prin metode educative specifice vârstei lor, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a organizate o activitate specială dedicată celor mai mici dintre elevii Școlii Gimnaziale „Elena Doamnă” din municipiul Tulcea.
 
Pentru început, elevii au primit din partea polițiștilor tulceni câteva informații despre domeniul siguranței pe internet, accesul pe diferite site-uri, folosirea soft-urilor și modul de interacțiune socială în mediul on-line.
 
La sfârsitul acestei activități informative, participanții la acțiune au beneficiat de o surpriză din partea polițiștilor, oferindu-li-se posibilitatea de a se familiariza cu modul de utilizare a unei autospeciale din dotarea Poliției Rutiere.
 
Pe această cale celor mici le-au fost transmise sfaturi preventive pentru reducerea gradului de victimizare și evitarea accidentelor rutiere.
 
Surpriza cea mai mare a acestui eveniment a fost prezentarea modului de acțiune a unui câine polițist din dotarea Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii