Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Becali va petrece sărbătorile de iarnă acasă, cu familia

ro

18 Nov, 2014 08:57 1868 Marime text
Deţinut-model la Poarta Albă, Gigi Becali a fost răsplătit cu zile de libertate, scrie antena3.ro.

Becali va petrece sărbătorile de iarnă, acasă, cu familia. Va fi liber anul acesta doar patru zile, de pe 24 decembrie până pe 28 decembrie. Revelionul îl va petrece după gratii.

Potrivit antena3.ro, în februarie, Gigi vrea să ceară eliberarea condiţionată, aşa că n-are de gând să mai încalce regulile impuse de şefii închisorii. Una dintre cerinţe este ca Becali să fie nevăzut în permisie, chiar şi pentru colindătorii din Pipera. Chiar dacă Gigi Becali va fi acasă de Crăciun, colindătorii cu care era obişnuit nu îl vor mai putea bucura. În anii trecuţi, Gigi Becali era cel mai vizitat om din România. Sute de colidători făceau coadă la poarta palatului acestuia din Bucureşti.

Latifundiarul a primit liber de la peniteciar, tocmai pentru că la ultima permisie a respectat regulile şi nu a ieşit din casă. Regulile repectate de Becali în timpul permisiilor, dar şi faptul că a publicat o carte scrisă după gratii îi pot reduce pedeapsa. Acum, afaceristul plănuieşte să scrie alte trei cărţi, ca să îi impresioneze pe membrii comisiei de eliberare condiţionată.

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza“ şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Sursa: antena3.ro
Sursa foto: monden.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii