Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:48 21 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu “Preşedintele neales Crin Antonescu îl felicita pe primarul de Constanţa, care îndesa bani în sutienele dansatoarelor“

ro

16 Jul, 2012 21:17 1247 Marime text
Traian Băsescu a făcut, cu puţin timp în urmă, declaraţii de la sediul său de campanie. Iată care sunt, potrivit HotNews, cele mai importante dintre acestea: 
„As incepe cu dl presedinte neales Crin Antonescu legat de atitudine.
Pe data de 13.07, de la palatul Cotroceni, il felicita pe primarul de Constanta care indesa bani in sutienele dansatoarelor pentru organizarea mitingului politic de la Constanta.
Mai mult decat atat, isi permitea sa si minta de la pupitrul administratiei prezidentiale, felicitand 30.000 de participanti.
As vrea sa-l atentionez asupra unui lucru esential: de la acel pupitru nu s-a mintit niciodata.
Acel loc nu a fost utilizat niciodata pentru propaganda politica.
Pe data de 15 aceleasi presedinte Antonescu Crin participa la Timisoara tot la un miting politic, care viza interesul domniei sale de a-si pastra scaunul de presedinte interimar.
Lucrurile ar fi putut fi trecute cu vederea daca una din motivatiile pentru suspendarea mea era legata de colaborarea cu PDL, absolut necesara pentru ca PDL era partid de guvernamant.
As face mentiunea ca nu mi-am permis niciodata sa particip la mitinguri impotriva opozitiei sau chiar la mitinguri legate de orice alt obiectiv.
Asta il arata pe Crin Antonescu a fi mincinos.
Cand ma acuza ca am colaborat cu PDL, si eu am colaborat pentru Guvernare, atunci era mare crima iar azi cand e presedite interimar e ceva normal.
Acest om isi calca peste principiile afirmate si se vede ca nu au nicio valoare atat timp cat interesele persoanel o dicteaza.
Se pare ca si Victor Ponta s-a jenat - la care nu ma asteptam sa aiba sentiment de jena.
Oamenii acestia sunt forme fara fond.
Crin Atonescu anunta ca nu exista nicio lista cu solicitari de la Comisia Europeana.
In aceeasi zi, dar mai pe seara, primul ministru spunea ca exista o lista cu 11 solicitari si mai facea o precizare ca a si raspuns Comisiei.
Astazi la pranz purtatorul de cuvant al CE informa ca nu a primit niciun raspuns oficial de la Guvernul Romaniei legat de cele 11 solicitari care vizau doua domenii, responsabilitatea functionarii institutiilor statului si functionarea justitiei.
Privind aceste declaratii, nu poti sa tragi decat niste concluzii neplacute.
Prima si cea mai grea e ca oamenii acestia doi se mint intre ei, nu-mi explic altfel cum presedintele interimar spune ca "nu avem nicio solicitare" iar premierul spune "avem".
A doua concluzie e ca oamenii acestia ii mint si pe romani si pe partenerii nostri europeni, Comisia Europeana.
Sigur, apare din nou aceasta realitate a modului de guvernare a comunistilor, limbajul dublu: l-a folosit Ceausescu, l-a folosit Iliescu, l-a folosit Vacaroiu, il folosesc Victor Ponta si Crin Antonescu.
Nu poti spune un lucru in tara si altul in afara, nu exista abordari interne si abordari de export.
Daca dl Crin Antonescu ar citi si nu ar dormi dimineata la prima ora ar putea sa stie toate pozitiile politice ale liderilor din UE, a fel si dl. Ponta“
Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12810542-17-00-presedintele-suspendat-traian-basescu-sustine-declaratie-presa.htm

Ti-a placut articolul?

Comentarii