Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu "Am văzut şi eu în documentele din dosarul Microsoft, că domnul Pescariu a adus bani şi lichizi"

ro

30 Oct, 2014 23:32 1850 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în această seară, că  este o minciună ceea ce s-a spus că Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a încasat nouă milioane de dolari în dosarul Microsoft, relatează Mediafax. De asemenea, Bsescu a adăugat că din ceea ce ştie, mare parte din această sumă este blocată într-un cont în Elveţia.

”Am văzut şi eu în documentele din dosarul Microsoft, că domnul Pescariu a adus bani şi lichizi, cu geanta, dar discutăm de nouă milioane de dolari. Deci e o mare minciună publică, o fi fost aşa înţelegerea, dar banii nu au ajuns la Cocoş, în mod cert sau nu în casă la Cocoş, însă ceea ce eu ştiu e că cea mai mare parte a banilor este blocată într-o bancă din Elveţia”, a mai spus Traian Băsescu.

Dorin Cocoş ar fi cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziţionarea dreptului de utilizare a licenţelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari, potrivit DNA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii