Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Baronul drogurilor” El Chapo ar fi vizitat SUA după evadare

ro

05 Mar, 2016 11:26 2207 Marime text
 
Joaquin „Chapo” Guzman zis și „El Chapo” sau  „baronul drogurilor” a reușit să intre clandestin în SUA de două ori, după evadarea sa timp de cinci luni în 2015, a declarat fiica sa cotidianului The Guardian.
 
El Chapo îi oferise fiicei sale o casă în California și la scurt timp după acest cadou a venit de două ori să vadă locuința. Acest lucru l-a declarat chiar fiica sa, Rosa Isela Guzman Ortiz într-un interviu publicat ieri de cotidianul The Guardian.
 
Însă Rosa nu a precizat data exactă a acestor vizite și nici cum a reușit tatăl său să treacă frontiera, spunând chiar ea amuzată că l-a întrebat pe El Chapo cum a reușit să fac acest lucru, însă el nu i-ar fi răsuns.
 
Tot ea a mai explicat că evadarea tatălui său a fost „rezultatul unui acord” asigurând că Guzman a finanțat campaniile unor importanți politicieni, iar aceștia, în schimb, l-au protejat.
 
Vă reamintim că, El Chapo, „baronul drogurilor”, a evadat în luna iulie a anului trecut dintr-o închisoare mexicană printr-un tunel săpat pe sub dușul celulei sale, fiind prins ulterior la începutul lunii ianuarie.
 


Sursa foto: usmagazine.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii