Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat urmărit internaţional de autorităţile din Germania, depistat de poliţiştii constănţeni

ro

09 Mar, 2018 11:09 1021 Marime text
Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății, fapte comise în Germania. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.
 
La data de 9 martie a.c., poliţiştii Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, de 38 de ani, din Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.
 
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății, fapte comise în grup organizat, pe teritoriul Germaniei.
     
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii