Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanţa reţinut de poliţişti pentru înşelăciune prin metoda Accidentul. Ce sumă a cerut de la victimă

ro

27 May, 2017 16:32 4383 Marime text
Patru bărbați au fost surprinși în flagrant de polițiștii de la investigații criminale în timp ce încercau să înșele o persoană prin 'metoda accidentul'/ bănuiții au pretins victimei 13.000 de lei.

În data de 26 mai, în jurul orei 2300, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, cu suportul operațional al polițiștilor Brigăzii Operațiuni Speciale Alba Iulia și Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, au reușit prinderea în flagrant a patru bărbați bănuiți de comiterea unei înșelăciuni prin 'metoda accidentul'.

Membrii grupării au contactat telefonic victima și prin inducerea în eroare cu privire la implicarea unui membru al familiei într-un accident rutier i-au solicitat acesteia 13.000 de lei, unul din bărbați pretinzând că este procuror și îi poate oferi 'ajutor'. Un alt bărbat s-a prezentat la ușa victimei pentru a ridica banii, moment în care polițiștii sibieni au intervenit și au reușit să-i prindă.

Cei patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 29 și 46 de ani, domiciliați în județele Sibiu, Constanța, București și Giurgiu, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de înșelăciune, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările în acest dosar continuă, existând suspiciunea că aceeași bărbați au mai fi săvârșit înșelăciuni folosind aceeași metodă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii