Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat căutat de autoritățile din Italia, reținut la Constanța. Ce infracțiuni este suspectat că a comis

ro

26 Mar, 2018 10:20 1704 Marime text
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, fapte comise în Italia. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.
 
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea mai multor infracțiuni de contrabandă cu țigări pe teritoriul Italiei.
 
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii