Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, căutat de autoritățile din Italia pentru omor, depistat de polițiști. Pe numele lui a fost emis mandat european de arestare

ro

02 Aug, 2018 17:51 1098 Marime text
Un bărbat din Aiud,  pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de omor, a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
 
Potrivit IGPR, la data de 2 august a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat şi reţinut un bărbat, de 28 de ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba, urmărit internaţional.
 
Pe numele  acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de omor, faptă ce ar fi fost săvârşită împreună cu alte persoane, în cursul lunii mai 2018.
 
Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru demararea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii